Share/Save/Bookmark

Pål Gravems "comback"

  23.11.2015 Kl. 10:40  
Av ETF Skøyter
Det er ikke noe å si på treningsinnsatsen til Pål de siste årene, men han har ikke trent for å gå skøyteløp. Det har vært mest sykkel og ski, men denne sesongen bestemte han seg for å forsøke seg litt på isen igjen. Han er fortsatt knyttet til NSF Region Innlandet som trener/konsulent, men trener sammen med løperne på laget, blant annet klubbkamerat Anne Gulbrandsen.

Comebacket i løp under Odalskøyta i Vikingskipet denne helgen var en positiv opplevelse for Pål og alle vi som har fult Pål og hans innsats for skøytesporten over mange år. Prestasjonene var også bra, og Pål var godt fornøyd med 40,40 på 500m og 2.02,06 på 1500m. Til helgen blir det mulig å se Pål i aksjon i norgescupen i Vikingskipet på søndag. Da går han igjen 500m og 1000m.

Anne Gulbrandsen gikk også Odalskøyta i helgen. Etter kyssesyke i fjor og en litt tyngre sesongstart enn ønsket, har Anne forsøkt å ta noen grep som kan gi litt formutløsning til neste helgs norgescup. Hun gikk derfor to distanser i Odalskøyta for å få et par gjennomkjøringer, og det tyder på at kroppen nå er litt lettere. Det er nok ikke å forvente at Anne er helt tilbake der hun var før sykdommen, men en merkbar fremgang er positivt å ta med seg! I Odalskøyta ble tidene 41,58 på 500m og 1.22,26 på 1000m.

Vi ønsker begge to lykke til i neste helgs norgescup i Vikingskipet!

Vis alle nyheter